Geri
İleri  

Şok! F.Bahçe otobüsüne bir saldırı daha!

|| Son güncelleme

Bursa'da Fenerbahçe otobüsüne ve hakemlere saldırı düzenlendi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin takım otobüsüne, stadyuma yaklaştığı sırada rakip taraftarlarca meşale ve pet şişeler atıldı.

Merkez Nilüfer ilçesinde konakladığı otelden Bursa Atatürk Stadı'na doğru yola çıkan sarı-lacivertli takımın otobüsüne, stada girişi esnasında bir grup Bursasporlu taraftar meşaleli, pet şişeli saldırı gerçekleştirdi.

Güvenlik görevlileri müdahalede bulunarak taraftar grubunu bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra otobüs, güvenli bir şekilde stadyuma alındı.

HAKEMLERE DE SALDIRILDI...

Öte yandan Cüneyt Çakır ve yardımcı hakemleri stada getiren Türkiye Futbol Federasyon'a ait araca da bir grup taraftar tekme ile saldırdı. Polis konvoyu eşliğinde stada gelen hakemleri taşıyan otobüse yapılan saldırıya konvoyda bulunan polisler hemen müdahale etti.

BURSA EMNİYETİNDEN YALANLAMA

Öte yandan, yaşanan gelişmelerin ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yalanlama geçildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Fenerbahçe kafilesinin stada gelişi sırasında takım otobüsüne taşlı bir saldırı kesinlikle olmadığı, araçta ise hiçbir iz bulunmadığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kafileye sadece protesto gösterisi yapıldığını açıkladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator