Geri
İleri  

Sivasspor, 3 puanı istiyor! 9. kez...

Sivasspor ile Çaykur Rizespor, Süper Lig'de 9. kez kozlarını paylaşacak. İşte tüm gelişmeler...

Sivasspor ile Çaykur Rizespor, Süper Lig'de yarın 9. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında geride kalan 8 lig maçının 3'ünü Sivasspor, 2'sini Çaykur Rizespor kazandı. Taraflar arasındaki 3 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Sivas ekibi 9, Rize ekibi ise 6 kez fileleri havalandırdı.

Çaykur Rizespor, Sivasspor'a karşı son galibiyetini 2005-2006 sezonunun 28. haftasında deplasmanda 2-1'lik skorla aldı. Rize ekibi, bu karşılaşmadan sonra rakibiyle ligde yaptığı 6 maçta da galibiyet elde edemedi.

Sivas'ta oynanan 4 maçta kırmızı-beyazlılar 2, Rize ekibi 1 galibiyet elde etti, 1 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.

SİVASSPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları elde edemeyen Sivasspor, yarın sahasında Çaykur Rizespor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor.

Ligde 7. haftaya 5 puanla 15. sırada giren kırmızı-beyazlılar, Çaykur Rizespor ile yarın sahasında karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak Sivasspor-Çaykur Rizespor maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Ligde geride kalan haftalarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Yiğidolar, Çaykur Rizespor maçından 3 puanla ayrılarak çıkışa geçmek istiyor.

Sivasspor'da, sakatlığı devam eden orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, bu maçta forma giyemeyecek.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator