Geri
İleri  

Sinan Engin'den Flaş İddia: Çaykur Rizespor Galatasaray Maçı Yeniden Oynanabilir!

Spor Toto Süper Lig'in 32 haftasında oynanan Çaykur Rizespor Galatasaray maçı hakkında spor yorumcusu Sinan Engin flaş iddialarda bulundu. Dün oynanan maçları değerlendiren Sinan Engin Galatasaray maçının tekrarlanabileceğini söyledi.

Beyaz TV'de Spor yorumcusu Sinan Engin, dün oynanan Çaykur Rizespor Galatasaray maçı  hakkında ilginç iddiaları gündeme getirdi.

VAR HAKEMLERİ MAÇLARI YÖNETİYOR

Son dönemlerde Galatasaray maçlarının ardından hakemlerin cezalar aldığını söyleyen Sinan Engin,

"Artık maçları "VAR" hakemleri yönetiyor. Çaykur Rizespor – Galatasaray maçının 16Ç00'da oynanması da manidar. Galatasaraylılar, hakem ne yaptı diyorsanız, o zaman MHK niye maç vermiyor? Bülent Yıldırım neden bu hafta maç almadı? Bir şeyler dönüyor. Bir derin el, bir derin yapılanma bu hakemleri yönlendiriyor. Bunun TFF'nin kontrolünde olduğunu düşünmüyorum ama bu TFF'ye de bir operasyon. Bu derin hakemler federasyona operasyon yapıyor. Her hafta hakem konuşuluyor yazık." ifadelerini kullandı.

"BİR BABAYİĞİT BU İŞLERİ TEMİZLESİN"

Yaşanan bu durumlardan artık Türk futbol seyircisinin baktığını söyleyen Sinan Engin, bu işleri bir babayiğitin temizlenmesi gerektiğini dile getirdi. Futbol takımları hakkında ilginç iddiaları gündeme getiren Engin, "Kim ağlarsa gelecek hafta ona el veriliyor. En çok ben ve bizim televizyon konuştu. Gelecek hafta Galatasaray, hakem hatasıyla Başakşehir'e yenilince ne olacak.

Son iki hafta da MHK'ye kayyum atansın. Güvenmiyorum. İnsanlar artık bazı şeyleri yemiyor. Türk futboluna hakemler damga vuruyor. Hiç futbolcu transfer etmeyin, hakemlere sempatik olun. Fatih Terim'in açıklamasını çok merak ediyorum. Fatih Hoca ne diyecek?" diye konuştu.

"MAÇ TEKRAR EDİLEBİLİR"

Çaykur Rizespor Galatasaray maçının saat 16.00'da oynandığını hatırlatan Sinan Engin, Galatasaray'ın kullandığı ilk penaltıda kural hatası olduğunu net olduğunu belirterek, "Aldığım duyum; Rizespor – Galatasaray maçı yeniden oynanabilir. Bu maç ciddi ciddi incelenirse tekrarlanır. MHK siz ajan mısınız? VAR hakemi Alper Ulusoy büyük hatalıymış. Aldığım duyumlar bu." dedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator