Geri
İleri  

Shakhtar'da kafalar Fenerbahçe maçında

Shakhtar Donetsk'in yıldız oyuncusu Taras Stepanenko, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi rövanş maçı öncesi konuştu.

SPORX DIŞ HABERLER- Fenerbahçe ile önümüzdeki hafta içi kritik bir UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına çıkacak olan Shakhtar Donetsk'te takımın önemli yıldızlarından Taras Stepanenko, Hoverla maçı öncesi konuştu.

Stepanenko; "Hoverla genç bir takım. Dinamo Kiev altyapısından yetişen oyuncuları var. Üst seviye yeteneklere sahipler. Sonuna kadar savaşacaklardır. Burada puan kaybetmek istemiyoruz ama bizim için önemli olan maç Fenerbahçe maçı. O maça sağlıklı bir şekilde çıkmamız önemli" ifadelerini kullandı.

Ukraynalı orta saha oyuncusu; "Fenerbahçe maçına yorgun çıkmayız. Bence dinlenmek için yeterli zamanımız var. Bizim için 1 haftada 3 maç oynayacak olmak sorun değil" diyerek sözlerini sürdürdü.

"SAVUNMAYA ÇOK DİKKAT ETTİK"

Fenerbahçe'ye karşı oynadıkları ilk maçta asıl dikkatlerinin savunmada olduğunu belirten Stepanenko; "Beraberlik bizim elde etmek istediğimiz bir sonuçtu. Savunmaya çok dikkat ettik. Tüm takım olarak buna özel önem verdik. Shakhtar hücum futbolu oynamalı ama savunma yapmayı da bilmeli" diyerek sözlerini noktaladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator