Geri
İleri  

Sevilla, Kjaer için acil talip arıyor!

|| Son güncelleme

Monchi önderliğinde transfere hız veren Sevilla, yeni imzaların atılması için Simon Kjaer'e acil talip arıyor.

Fenerbahçe'ye geri döneceği konuşulan Simon Kjaer için İspanya'dan sarı lacivertli takımı heyecanlandıran bir haber geldi.

İspanyol AS gazetesinin haberine göre Sevilla, Joan Jordan'a imza attırdıktan sonra Luuk De Jong ile de sözleşme imzalayacak. Daha fazla transfer yapmak isteyen sportif direktör Monchi'nin bu nedenle oyuncu satılmasının da zorunluluğundan bahsettiği ve ilk adayın Simon Kjaer olduğu belirtildi.

SEVILLA'YA PARA LAZIM, ÇÖZÜM İSE KJAER

Transfer için Kjaer'in satışından pay yaratmak isteyen Sevilla'nın bu nedenle acil bir şekilde Danimarkalı savunma oyuncusunu transfer edebilecek bir takım aradığı kaydedildi.

SEMİH ÖZSOY AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, geçtiğimiz günlerde eski oyuncuları Kjaer hakkında ''Kjaer için teklif yapmadık. Yapabilir miyiz? Yapabiliriz.'' açıklamasında bulunmuştu.

KJAER'İN MENAJERİ SİNYALİ VERDİ

Kjaer'in menajeri Mikkel Beck, geçtiğimiz günlerde ''Monchi ile konuştuktan sonra anladığım kadarıyla Sevilla, kadronun yarısını satmayı planlıyor. Eğer Kjaer'i de satmak isterlerse biz de ona göre plan yaparız. Kjaer, rotasyon oyuncusu olacak birisi değil. Kariyerinin zirvesini yaşıyor. Yedek kulübesinde oturup ritmini bozmamalı. Yeni teknik direktörün nasıl kararlar vereceğini bilmiyoruz ama Kjaer yedek oturamaz.'' sözlerini kullanmış ve ayrılığın sinyallerini vermişti.

Sevilla'nın Corchia, Roque Mesa ve Sergi Gomez'i de aynı sebepten dolayı satış listesine koyduğu belirtildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator