Geri
İleri  

Şenol Güneş Akhisar maçı sonrasında ne dedi?

|| Son güncelleme

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-3 biten Akhisar Belediyespor maçı sonrasında ne dedi? İşte Şenol Güneş'in sözleri...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldıkları mücadelenin ardından konuştu.

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN SÖZLERİ...

"İlginç bir maç oldu. Oyun başından itibaren, sahanın zeminine rağmen oyunu kontrol eden, golü de bulan, 2 defa öne geçen, rakibe yakalanan ve 3-2 öne geçmelerini sağlayan hataların olması, hiç olmayacak bir şekilde oldu. Üst üste 3-5 tane hata olduktan sonra oyun kopabiliyor. 3'ü yedik ve 4'ü de yiyebilirdik. Bütün sıkıntıya rağmen oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Kazanabilirdik. Oyun üstünlüğümüz, skor üstünlüğüne yansımadı. 2 puan kaybettik, üzgünüz. Bize yakışmayan hatalar yaptık. Bütün arkadaşlar savaştı. İyi işler yapmaya çalıştılar. Yediğimiz goller bize yakışmadı. Şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyoruz. Bu savaşta kayıplar olabilir. 2 puan için üzgünüz. Futbol hatalar oyunu, hatayı az yapmak lazım. Özellikle bu tip maçlarda büyük hataların telafisi zor olabiliyor. Bütün oyuncular son ana kadar kazanma arzusu ile oynadı, onlara teşekkür ediyorum"

"Her takıma karşı üstün olabileceğimizi düşündüğümüz için değişen bir şey yok. Sadece oyunun karşılığını alamama üzüntüsü var. Biz futbol adına iyi işler yaparak maç kazanmaya çalışıyoruz. Bu kadar emeğe karşılık bu olmaması gerekiyordu. Bazen çok çalışsanız bile, dikkat etmezseniz bunlar olabiliyor. Önemli olan devam etmek. Kayseri maçını kazanıp devam edeceğiz"

"BİZİ BEKLEYEN BİR ŞAMPİYONLUK VAR"

Ligde son 4 hafta öncesi çok önemli 2 puan kaybeden lider Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, "Yıkılmadık, yıkılacak bir takım değiliz. Bizi bekleyen bir şampiyonluk var" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Güneş, "Buraya kazanmak için geldik. Oyun anlayışımızı da sahada gösterdik. İlk yarıda golü de bulduk. Ama karambolde penaltıdan yediğimiz bir golle rakip skoru eşitledi. İkinci yarıya golle başladık ama basit hatalar, bu hataların büyük olmasıyla ikinci ve üçüncü golü yedik. Üçüncü golü de bulduk ama kazanmaya yetmedi" diye konuştu.
Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

"Tüm oyuncularım elinden gelen gayreti gösterdi. Üzgünüz ama hedef olarak da oyun olarak da yolumuzdan şaşmadık. Bazen takılmalar olabilir. Ligde iki Akhisar maçında 5 puan kaybettik. Yola devam edeceğiz. Bizi bekleyen bir şampiyonluk var. 2 puanı verdik ama yıkılmadık. Yıkılacak bir takım değiliz. Oyuncularım çok üzgünler ama yarışta iddiamızı, hırsımızı kaybetmedik."

TRANSFER HABERLERİNE TEPKİ

Tecrübeli teknik adam, ligin son haftalarında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak da, "Algı operasyonları bizim dışımızda. Saha, zemin, rakip, hakem ne olursa olsun biz işimize bakıyoruz. Enerjimizi oraya harcamıyoruz. Kimin ne yazdığı bizi ilgilendirmez. Bu dönemde farklı haberler yapılabiliyor. Bizden giden veya bize gelen bir sürü oyuncu yazılıyor ama lig devam ediyor" şeklinde konuştu.

Şenol Güneş, defanstaki tercihleri ve maçta büyük hatalar yapan Alexis Delgado ile kaleci Tolga'yla ilgili ise şöyle dedi:

"Maçlar devam ediyor. Maçına göre oyuncu oynar. Maç içinde değişiklikler yapıyoruz. Stoperlerin değişmesi normal çünkü 2 oyuncumuz sakatlık nedeniyle bizimle değil. Kaleci konusunda Boyko da Tolga da hatalar yapabiliyor. Diğer kalecilerimiz de hata yapabilirdi. Özellikle bu maçta Tolga hata yaptı. Ben formayı kim hak ediyorsa ona veriyorum. Saha zemini özellikle hücum eden takımlar için uygun değildi. Burada oynayan futbolculara yazık."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator