Geri
İleri  

Sen neymişsin be Hajrovic!

2014'te büyük umutlarla Galatasaray'a transfer edilen, parası zamanında ödenmediği gerekçesiyle takımdan ayrılan Hajrovic, sürekli geriye gitti. Şu anda Dinamo Zagreb forması giyen Boşnak yıldız, önceki gün attığı 2 gol ile Fenerbahçe'yi yıktı, 'ben buradayım' dedi.

İsviçre ekibi Grasshoppers'ta sergilediği harika futbolun ardından 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle 2013-14 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan İzet Hajrovic, Cim Bom'da adeta yokları oynamıştı. Sarı-Kırmızılılar'da 12 maça çıkıp sadece 1 gol atabilen Boşnak futbolcu, sezon sonunda ise parasının zamanında ödenmediğini bahane göstererek apar topar takımdan ayrılmıştı. Ardından Alman ekibi Werder Bremen'in yolunu tutan 27 yaşındaki yıldız, burada da aradığını bulamadı ve kiralık olarak Eibar'ın yolunu tuttu.

Zagreb'te bir başka

2 sezon önce Dinamo Zagreb'e transfer olan Hajrovic, adeta yeniden doğdu. Özellikle bu sezon Hırvat ekibinin elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi'ne kataılabilmesi için 6 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Boşnak futbolcunun performansı yeterli olmadı. Avrupa Ligi'ne düşen Hajrovic'in takımı, önceki gün Fenerbahçe'yi konuk etti. Hırvat ekibinin, 4-1 kazandığı mücadelede 27 yaşındaki yıldız, 2 gol attı ve Sarı-Lacivertli ekibi yıkan isim oldu. Böylece Dinamo'ya transfer olduğunda bonservis değeri sadece 1 milyon Euro olarak gösterilen Hajrovic, küllerinden doğmayı başardı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator