Geri
İleri  

"Saklanarak maçlara gidiyoruz"

|| Son güncelleme

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor mücadelesinin sonrasında konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Eskişehir'deki puan kaybının nedeninin zemin olduğunu belirten Kartal, "Bizim takımımız topu iyi kullanan, hızını arttıran, futbol oynayan bir takım. Eskişehir'de böyle bir zemin yoktu. Bursa yönetimini zemin için tebrik ediyorum. Futbolun güzellikleri için böyle sahalara ihtiyaç var" dedi.

"NEYLE KARŞILAŞACAĞIMIZI BİLİYORDUK"

Bursaspor ile ilk maçta oynadıkları maçtan ders aldıklarını belirten teknik adam, "Kadıköy'deki ilk maçta da iki takım elindekileri ortaya koydu. Duran toptan ve karambolden 1-2 pozisyon buldular. Neyle karşılaşacağımızı biliyorduk, konsantre olduk. İstediğim gibi bir oyun oldu, avantajlı bir skor elde ettik. İnşallah İstanbul'da da avantajlı durumumuzu kullanır ve finale yükseliriz" ifadelerini kullandı.

"HAKEMLERİN HATALARI OLUR"

Hakemlerle ilgili teknik adamların yaptığı eleştirilere sinirlenen çalıştırıcı, "Bir meslektaş olarak bunları yadırgıyorum. Hakemlerin hataları olur. Bizim lehimize, aleyhimize hatalar da olur. Maçlardan önce, daha maç oynanmadan bunların yorum yapılmas yanlış"  şeklinde yorum yaptı.

"SAKLANARAK FALAN MAÇLARA GİDİYORUZ"

Yapılan saldırı için konuşan Kartal, "Normalde bugün bir futbol karşılaşması var. Bütün Bursalılar stadı doldurmuş, güzel bir ambiyans vardı. Biz de bu ülkenin takımıyız, anlayamadığım bir şey var. Bizim kadar taşlanan bir takım var mı merak ediyorum. Bu nasıl sona erdirilecek, ben de bilmiyorum. Rahatsız oluyoruz, saklanarak falan maça gidiyoruz. Acaba taş mı gelecek diye düşünerek maçlara gidiyoruz. Sonuçta bu ülkenin insanlarıyız. Futbola hizmet etmeye çalışıyoruz. Ne var burada, neyi paylaşamıyoruz. Neyse, bunlar uzun ve derin konular" diye konuştu.

"ŞENOL GÜNEŞ BENİM BÜYÜĞÜM"

Şenol Güneş'in açıklamalarıyla ilgili bir soru üzerine Kartal, "Şenol hoca benim meslektaşım. Bu ülkenin saygı duyulacak teknik direktörlerindendir. Konuşmak bana yakışmaz, benim büyüğümdür. İnşallah saygı içinde futbola hizmet etmek, sahada kalmak lazım. Futbolun dışına çıkmamak lazım" ifadelerini kullandı.

"SALDIRI OLMADI, TEPKİ VARDI"

İsmail Kartal, stada gelişleri sırasında kendilerine saldırı olup olmadığının tekrar sorulması üzerine, "Saldırı olmadı, tepki koydular. Bir iki ufak, cılız taşlar geldi. Onun haricinde bir şey yok. Kimse yanlış anlamasın" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ İKİ KUPAYI DA ALMAK"

Emenike'yi bugün beğendiğini söyleyen Kartal, iki kulvarda da iyi gittiklerini belirterek, "Bizim hedefimiz iki kupayı da kazanmak. Bunun için oynuyoruz. İki kulvarda da gidiyoruz. Ama bu futbol. Çok istersiniz, olmaz. Ama inşallah sezon sonunda iki kupayı da kaldıran biz oluruz." şeklinde konuştu.



 
 






✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator