Geri
İleri  

Rodriguinho, Fenerbahçe için bu kez farklı konuştu!

Rodriguinho'dan bir Fenerbahçe açıklaması daha geldi. Daha önce Fenerbahçe'ye transfer olamadığı için duyduğu üzüntüyü dile getiren Corinthians'ın Brezilyalı yıldızı, yeni açıklamasıyla kafa karıştırdı.

Rodriguinho'dan Fenerbahçe mesajı! Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan 28 yaşındaki Brezilyalı 10 numara, Fenerbahçe konusunda ikili oynuyor. Daha önce yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den çok iyi bir teklif aldığını ve bu teklifin kulübü tarafından reddedildiğini, bu durumu da sindirmesi gerektiğini söyleyen Rodriguinho, Brezilya basınına bu kez farklı açıklamalarda bulundu.

Rodriguinho, Brezilya basınına yaptığı yeni açıklamada ''Burada harika bir takımı, taraftarı ve kulübü temsil ediyorum. Corinthians'ta mutlu olmamamın hiçbir nedeni yok. Fenerbahçe konusu benim için geçmişte kaldı. Takım arkadaşlarıma yardım etmek ve bana maaş veren kulübüme katkı sağlamaya odaklandım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.'' ifadelerini kullandı.

Bir önceki açıklamasında ''İyi oynamaya devam etmek zorundayım, belki sezon sonu transferim gerçekleşir'' diyen Rodriguinho, şimdiki açıklamasında takımıyla yeni sözleşme imzalayabileceğini söyledi. Tecrübeli 10 numara, ''Sözleşme yenilemek için takımımla masaya oturabilirim, şartlar herkes için iyiyse bu iş çözümlenir.'' dedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator