Geri
İleri  

Rodgers itiraf etti! Ayrılık...

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'un teknik patronu Brendan Rodgers, işini kaybedebileceğinin farkında olduğunu açıkladı.

SPORX DIŞ HABERLER - İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'un teknik patronu Brendan Rodgers, arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından Merseyside temsilcisindeki geleceğine ilişkin samimi itiraflarda bulundu.

Son olarak Crystal Palace deplasmanında mağlup olan ve Liverpool tarihinin son 22 yılda gördüğü en kötü lig başlangıcı performansına imza atan Kuzey İrlandalı teknik adam, Liverpool'daki görevinin tehlikeye girdiğini söyledi.

41 yaşındaki deneyimli teknik adamın en dikkat çekicisi cümlesi ise "Ben kibirli bir insan değilim, işimi kaybedebileceğimin farkındayım" ifadeleri oldu.

Brendan Rodgers'ın açıklamaları şu şekilde:

"Yaşanan bunca şeye rağmen hala işimin başında olacağımı düşünecek kadar kibirli biri değilim. Herhangi bir menajer bile size kazanmak zorunda olduğunu ve iyi sonuçlar almanız gerektiğini söyleyecektir.

"Kulübün sahipleri ile iyi bir iletişimim var. Birbirimize karşı yeterince dürüst oluyoruz ancak eninde sonunda onları mutlu edecek sonuçları almanız gerekiyor"

"Şu andan itibaren daha fazla mücadele etmeliyim ve daha fazla sorumluluk almalıyım. Sonuç olarak teknik direktör benim ve bu da bütün sorumluluğu almayı gerektirir" ifadelerini



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator