Geri
İleri  

Real Madrid'in genç golcüsüne yeni teklif

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim, Real Madrid'in İspanyol golcüsü Joselu için ikinci teklifini yapmaya hazırlanıyor.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim, Real Madrid B takımının 22 yaşındaki golcüsü Joselu'yu kadrosuna katmak için çabalarını sürdürüyor.

AS gazetesinin haberine göre; Alman kulübünün daha önce Joselu için yaptığı 5 milyon euro teklifin Real Madrid tarafından reddedilmesinden sonra Hoffenheim, bu teklifi yükseltmeye hazırlanıyor.

Real Madrid, Joselu'yu satmak için 10 milyon euro bonservis istiyor. Pazarlık aşamasında bu miktarı 8 milyon euroya kadar indirebileceği belirtilirken, İspanyol devinin bu futbolcuyu satsa bile kontratına geri almak için kolaylık yapılmasını öngören bir madde de eklemesi bekleniyor.

Real Madrid B takımında 26 gol kaydeden Joselu'nun Jose Mourinho tarafından A Takım'da düşünülmediği bu yüzden de genç golcünün takımdan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği ifade ediliyor.

Joselu'yu Hoffenheim'ın yanı sıra Premier Lig temsilcileri Arsenal ve Newcastle United'ın da transfer etmek istediği biliniyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator