Geri
İleri  

Ranieri'den sürpriz Conte cevabı

Ünlü İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri, Antonio Conte'ye dair sürpriz bir açıklama yaptı.

Geçici olarak Roma'nın başına getirilen ve sezon sonunda İtalyan ekibinden ayrılacak olan Claudio Ranieri, kendisinin ardından Roma'nın başında Antonio Conte'yi görmek istediğini söyledi. 

Ranieri, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bir Roma taraftarı olarak Conte'yi takımın başında görmek isterdim. Bu beni gerçekten mutlu ederdi. Ama takımın başına geçip geçmeyeceğini bana sormayın. Çünkü bunu bilen en son kişi ben olacağım" dedi.

CONTE'YE 9,5 MİLYON EURO

Roma'nın menajerlik görevi için Antonio Conte'ye 9.5 milyon euro maaş vermeyi planladığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Romalı yöneticiler ile Conte'nin Londra'da bir görüşme gerçekleştirdiği de öne sürüldü. Conte'nin son olarak çalıştığı Chelsea'den aldığı 11 milyon euro'dan az bir rakam olmasına karşın Conte'nin bu teklife sıcak baktığı ifade edildi.

Roma'nın Antonio Conte'nin yüksek maaaşını ödeyebilmek için Edin Dzeko, Javier Pastore ve Steven N'Zonzi üçlüsünden ikisiyle yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi. Roma'nın ayrıca Torino'nun sportif direktörü Gianluca Petrachi'yi de spotif direktörlüğe getireceği iddia edildi.

 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator