Geri
İleri  

Pochettino'dan Bayern Münih itirafı; "Çok zordu"

Premier Lig'de Watford ile 1-1 berabere kalan Tottenham'da Mauricio Pochettino, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih karşısında alınan yenilginin etkisinden kurtulamadıklarını söyledi.

Tottenham'ın menajeri Mauricio Pochettino, Premier Lig'de Watford ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"

İkinci yarıdaki oyundan memnun olduğunu dile getiren Pochettino, "İkinci yarıdaki mücadelemizden memnunum. Sahaya bir karakter koyduk. Performansımızı arttırmamız gerekiyor ama zor bir süreçten geçtiğimizi unutmamalıyız" dedi.

"BUNUNLA BAŞA ÇIKMAK KOLAY DEĞİL"

Bayern Münih ve Brighton maçlarında üst üste alınan ağır yenilgileri hatırlatan Pochettino, "Bayern Münih yenilgisinden hemen sonra Brighton'a kaybettik. Bununla başa çıkmak kolay değil. Ancak bu maçta takımın harika bir karakter gösterdiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"ADIM ADIM GÜVEN KAZANACAĞIZ"

Pochettino sözlerini, "Adım adım daha iyi olacağız. Bir maçla sıfırdan 100'e çıkamayız. Bayern Münih maçından sonra kaybolan güveni tekrar oluşturmak çok önemli. Adım adım tekrar güven kazanacağız ve daha rahat oynayacağız" ifadeleriyle tamamladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator