Geri
İleri  

PFDK'dan Akhisar Belediyespor ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Akhisar Belediyespor'a Sanica Boru Elazığspor maçında yaşannlardan dolayı seyircisiz oynama cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Akhisar Belediyespor'a, Sanica Boru Elazığspor maçında yaşann saha olayları nedeniyle 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi.

Ayrıca yapılan açıklamada saha kapatma cezasının yanı sıra, aynı maçta müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na 1 resmi müsabakadan men cezası verildiği duyuruldu. 

İŞTE PFDK'NIN YAPTIĞI AÇIKLAMA:

"AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, 02.03.2013 tarihinde oynanan AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR - SANICA BORU ELAZIĞSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, akreditasyon sorumlusunun eşgüdüm toplantısına katılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübü teknik sorumlusu HAMZA HAMZAOĞLU'nun müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator