Geri
İleri  

Payitaht Abdülhamit fragman ve yeni bölüm izle, Payitaht Abdülhamit son bölüm izle

Tüm Türkiye'yi kasıp kavuran Payitaht Abdülhamit dizisinin son bölümü, Payitaht Abdülhamit dizisinde yaşananlar, Payitaht Abdülhamit'te son bölümde neler oldu? Payitaht Abdülhamit izlemek için doğru yerdesiniz.

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Payitaht Abdülhamit'in son bölümü, Paytaht Abdülhamit dizisinde yaşananlar ve Payitaht Abdülhamit dizisine dair merak ettiğiniz herşey... 



Payitaht: Abdülhamid
Payitaht: Abdülhamid, yapımını Filinta dizisinin yapımcısı ES Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaristliğini Uğur Uzunok'un yaptığı tarihi-kurgu türünde dizidir. TRT 1'de yayımlanan dizi, 34. Osmanlı padişahı II. Abdülhamid'in saltanatının son 13 yılında (1896-1909) geçmektedir.

Konu
Tarih 1896. Sultan Abdülhamid'in saltanatının 20. yılıdır. Abdülhamid, içeride başta Jön Türkler olmak üzere çeşitli muhaliflerle, dışarıda ise başta İngiltere olmak üzere Avrupalı devletler ile mücadele etmektedir. Diğer yandan devletinin bir arada olmasını ve parçalanmasını önlemek için büyük çaba göstermekte, Filistin ve kutsal toprakları korumak için dış güçlere karşı mücadele vermektedir.





 












✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator