Geri
İleri  

Orduspor 4 senede dibe vurdu! Amatöre düştüler...

|| Son güncelleme

Orduspor, amatöre düştü! 2013 yılında Hector Cuper ile Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, 3. ligin bitmesine 4 hafta kala amatör kümeye düştü.

SPORX - Orduspor'un büyük düşüşü! 2013 yılında Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta Denizli Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu ve Bölgesel Amatör Lig'e düşmesi kesinleşti.

2013 yılında Süper Lig'de dünyaca ünlü teknik adam Hector Cuper ile mücadele eden Orduspor, yaşanan ekonomik ve mali sıkıntıların ardından 4 sene içerisinde kendisini Spor Toto 3. Lig'de buldu. Mor-beyazlı ekip kuruluşunun 50. yılında adeta bir kabus yaşadı ve amatör lige kadar geriledi.

Mali sıkıntılar, transfer yasaklarıyla zorlu bir süreçten geçen Orduspor, son dönemde maçlarına genç oyunculardan kurulu kadrosuyla çıkıyordu.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta bugün Denizli Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Orduspor'un, bitime 4 hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e düşmesi kesinleşmiş oldu.

2015 YILINDA OYUNCULARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU YGS'Yİ GİRMİŞTİ

2015 yılında PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, Osmanlıspor maçı öncesi ilginç ir olay da yaşamıştı. Osmanlıspor maçı nedeniyle kulübün Durugöl Tesisleri'nde maçtan iki gün önce kampa giren Orduspor'un 18 kişilik takım kadrosunda yer alan oyunculardan 14'ü YGS'de ter dökmüştü.

2011'DE HECTOR CUPER İLE SÜPER LİG'E MÜTHİŞ BAŞLANGIÇ

Orduspor, Hector Cuper önderliğinde bundan 5 sene önce, 2011/2012 sezonunda Süper Lig'de mücadele ederken dikkatleri üzerine çekmişti. Orduspor lige herkesin beklentilerinin üstünde bir giriş yapmıi ve 8. hafta sonunda ligde Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada kendilerine yer bulmuşlardı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator