Geri
İleri  

Okan Can Yantır kimdir, kaç yaşındadır nerelidir? Sıla'nın sevgilisi Okan Can Yantır ne iş yapıyor?

Okan Can Yantır kimdir? Sıla ile Okan Can Yantır sevgili mi? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Okan Can Yantır kimdir ve Sıla konu hakkında ne açıklama yaptı? İşte Sıla ile Okan Can Yantır hakkında tüm bilgiler...

Okan Can Yantır kimdir? sorusunun yanıtı için buraya... Sıla ile Okan Can Yantı gerçeği ortaya çıktı. Peki Sıla, Okan Can Yantır ile sevgili olduğunu açıkladı mı? Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan ve 4 dil bilen Okan Can Yantır hakkında tüm merak edilenlerin yanıtlarıyla sizlerleyiz.

OKAN CAN YANTIR VE SILA SEVGİLİ Mİ?

Şiddet gerekçesiyle ayrılan ve mahkemelik olan Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural adliyede. İfadeleri alınan taraflardan Sıla, iş adamı Okan Can Yantır ile birlikte olduğunu söyledi.

OKAN CAN YANTIR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Okan Can Yantır 1980 yılında dünyaya geldi. Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan ve 4 dil bilen Okan Can Yantır, Fransa'da bulunan Paul Valery Üniversitesi'nde de eğitim gördü.

Arda Turan Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı Possible'ı açmıştı. Possible'ın başına ise Okan Can Yantır getirilmişti. Okan Can Yantır daha önce GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyordu. Bir süre boyunca bazı gazetelerde ve yayın organlarında köşe yazarlığı yapan Okan Can Yantır, Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinde Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisidir.

SILA GENÇOĞLU KİMDİR?

Sıla Gençoğlu (d. 17 Haziran 1980, Acıpayam), Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Acıpayam, Denizli'de doğdu ve öğrenim hayatı için önce İzmir'e sonra İstanbul'a yerleşti. Sahne eğitimi almaya lise yıllarında başladı. Bilgi Üniversitesi'ndeki caz eğitimi sonrasında uzun süre Kenan Doğulu'ya geri vokallik yaptı.

2007'de kendi adını verdiği albümünde yer alan ve Türkiye Resmî Listesi'nde bir numara olan "...Dan Sonra" şarkısıyla çıkış yapan Sıla, sonrasında yayımladığı eleştirel ve ticari başarılar elde eden İmza (2009), Konuşmadığımız Şeyler Var (2010), Vaveyla (2012), Yeni Ay (2014) ve Mürekkep (2016) albümleriyle de liste başarılarını sürdürmeye devam etti. Bu albümlerde yer alan "Sevişmeden Uyumayalım", "Acısa da Öldürmez", "Kafa", "Boş Yere", "Vaziyetler", "Yabancı" ve "Hediye" şarkıları da Türkiye'de liste başı oldu. Bunların yanı sıra "Yoruldum", "İmk,nsız" ve "Zor Sevdiğimden" gibi diğer pek çok şarkısı da hit olarak ilk beşe girdi.

Şarkıcılığının yanı sıra eleştirmenler tarafından övülen söz yazarı ve besteci kimliğiyle ön plana çıkan Sıla, kendi albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını tek başına yazarak Efe Bahadır'la birlikte bestesini yaptı. Ayrıca başka şarkıcılar için de birçok şarkı sözü yazdı. 2010'da Konuşmadığımız Şeyler Var ve 2014'te Yeni Ay ile birlikte Türkiye'de yılın en çok satan şarkıcısı oldu. Bugüne kadar dört Altın Kelebek Ödülü ve yedi Kral Tv Video Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator