Geri
İleri  

O Aslan sustu, G.Saray sustu

Burak Yılmaz’ın son 6 lig maçında sadece 1 gol atması Galatasaray’da yaşanan düşüşte başrolü oynadı. Sarı-kırmızılılar bu süreçte tam 9 puan kaybederken şampiyonluk yarışından uzaklaştı

Son dönemde arka arkaya kaybettiği puanlarla Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında ağır yara alan Galatasaray’da, Burak Yılmaz’ın performansı da düşüşü tetikleyen en önemli faktörlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Ligdeki son 5 maçta sadece sahasında Akhisar Belediyespor’u 6-1 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, 4 karşılaşmada 9 puan kaybetti ve zirve yarışından bir hayli uzaklaştı. Sıkıntılı bir süreçten geçen Cim-Bom’da aynı dönemde takımın en önemli gol ayaklarından Burak Yılmaz’ın son 6 maçta sadece 1 gol atması yaşanan düşüşte başrolü oynadı.

Son 2 sezonun gol kralı olan tecrübeli yıldızın ligin ikinci yarısında düşüşe geçmesi Galatasaray’ı da durdurdu. Son 5 maçta, Burak’ın da gol attığı Akhisar maçında 6-1’lik bir galibiyete imza atan Cim-Bom, ligdeki diğer 4 maçta yalnızca 1 kez rakip fileleri havalandırabildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator