Geri
İleri  

NBA All Star 2017 Smaç yarışması canlı izle, TV 8,5 izle

|| Son güncelleme

NBA All Star smaç yarışması TV 8.5 televizyon kanalından canlı izlenecek. NBA All Star smaç yarışması bu gece 04.00'te başlayacak.

NBA All-Star 2017 smaç yarışması bu gece 04.00'te başlayacak ve TV 8.5 kanalında canlı izlenecek. 

NBA ALL STAR SMAÇ YARIŞMASINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

NBA All-Star 2017 smaç yarışması ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

NBA All-Star 2017 smaç yarışması cumartesiyi pazara bağlayan gece 04.00'te TV 8.5, beINSports ve TV 8.5 kanallarında yayınlanacak.

NBA All Star smaç yarışmasında kimler yarışacak?

Orlando Magic'ten Aaron Gordon, Los Angeles Clippers'tan DeAndre Jordan, Phoenix Suns'tan Derrick Jones, Indiana Pacers'tan Glenn Robinson 

TV8.5 CANLI İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYIN

Geçmiş yıllarda Michael Jordan, Kobe Bryant, Dominique Wilkins, Vince Carter ve Jason Richardson gibi isimlerin kazandığı smaç yarışmasında, geçen yılki performansıyla akıllarda kalan Orlando Magic'ten Aaron Gordon'ın yanı sıra Los Angeles Clippers'tan DeAndre Jordan, Phoenix Suns'tan Derrick Jones ve Indiana Pacers'tan Glenn Robinson mücadele edecek.

Smaç yarışmasının jürisi, unutulmaz NBA oyuncuları Dominique Wilkins, Gary Payton, David Robinson, Chris Webber ve Alonzo Mourning'den oluşacak.







Basketbolseverler, NBA yıldızlarının sahne aldığı All-Star Hafta Sonu etkinliklerinde yükselen yıldızlar maçı, yetenek yarışmaları ve All-Star maçının yanı sıra ünlüler maçı ve NBA Gelişim Ligi (D-Lig) All-Star karşılaşmasını da izleme fırsatı bulacak.

Milli basketbolcu Ömer Aşık'ın da forma giydiği New Orleans Pelicans'ın sahası Smoothie King Center, 2008 ve 2014'ten sonra 3. kez bu organizasyona ev sahipliği yapacak.




✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator