Geri
İleri  

Muharrem Usta, Türkiye'ye Kucka ile dönüyor!

Muharrem Usta'nın Pazartesi günü Milanlı yetkililerle yaptığı görüşme çok olumlu geçerken, bugün Kucka'nın resmen Trabzonsporlu olması bekleniyor.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta daha önce görüşüp anlaşmaya vardığı Slovak orta saha oyuncusu Juraj Kucka'nın transferini sonuçlandırmak için Milano'ya gitmişti.

Burada dün Milan kulübü yetkilileri ile ilk görüşmeyi yapan başkan Muharrem Usta, oyuncunun bonservisi için 4 milyon 500 bin Euro önerdi. Milan yetkilileri bu görüşme de 7 milyon Euro bonservis talep etse de rakam daha makul seviyelere çekildi. Olumlu bir şekilde biten ilk toplantıdan sonra bugün bir görüşme daha yapılacak. Başkan Muharrem Usta'nın bu görüşmenin ardından transferi kesin olarak sonuçlandırması ve Kucka'yı da alarak İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR BAYRAMLAŞTI

Trabzonspor'da dün bayramlaşma töreni yapıldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törene başkan Muharrem Usta, transfer görüşmesi için Milano'da olduğu için katılmazken, asbaşkan Ahmet Çubukçu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri davetlileri karşıladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator