Geri
İleri  

Moussa Sow'dan çarpıcı Fenerbahçe itirafları

|| Son güncelleme

Moussa Sow, Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı sonrası itiraflarda bulundu. İşte Moussa Sow'un Fenerbahçe sözleri...

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile berabere kaldığı maçta sarı-lacivertli takımın golünü atan Mousa Sow, karşılaşma sonrası konuştu.

"SAHAYA ÇIKTIĞIMIZDA MORALİMİZ..."

Moussa Sow, Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarında "Sezon başından beri iyi bir görüntü sergileyemiyoruz. Trabzonspor maçında aynı durumu yansıttık Bütün sezon insanlara güzel bir imaj veremedik. Sahaya çıktığımızda moralimiz üst düzeyde değildi. Üzüntü sadece taraftarlar için değil bizim için de geçerli. Adanaspor maçında kazanmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi'ne direk gitme ihtimalimiz var. Unutmak istediğimiz bir sezon" dedi.

MOUSSA SOW'DAN KÖTÜ SEZON İÇİN İTİRAFLAR

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de kötü sonuçlar almasıyle ilgili soru üzerine Moussa Sow "Sebebini bilmiyorum. Her maçta, her antremanda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bence hepimiz bir birlik olamadık. Fenerbahçe'de eksik olan buydu. Takım bütünlüğünü sahaya yansıtamadık. Buraya gelen takımlar korkar, 2-3 pas yapamazdı. Çıktığımız maçlarda o baskı eksik. Rakipler, Kadıköy'de artık rahat oynuyorlar. Biz topu alınca hemen rakip üzerimize geliyor. Fenerbahçe bu konuda kendini geliştirmeli. Gelecek sezon farklı olmalı. Her sezon yeni bir şanstır. Artık yeni bir sayfa açacağız ve taraftarlara ihtiyacımız olacak" diye konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator