Geri
İleri  

Morris: "Ben de Spurs taraftarı olsam, kendimi yuhalardım"

New York Knicks forveti Marcus Morris, San Antonio Spurs taraftarlarının sezon açılışında kendisini yuhalamasını beklediğini söyledi.

New York Knicks forveti Marcus Morris, San Antonio Spurs taraftarlarının sezon açılışında kendisini yuhalamasını beklediğini söyledi.

Morris, bu yaz önce kendileriyle anlaştıktan sonra fikrinden cayıp Knicks'e gitmesi sonrası, San Antonio'daki taraftarların kendisine kızgın olabileceğini tahmin ettiğini belirtti:

"Onlara karşı hiçbir dargınlığım ya da saygısızlığım olmaz. Ben olsam, ben de kendimi yuhalardım."

MORRIS ANLAŞMIŞTI, AMA TAM DEĞİL..

Morris bu yaz başlangıçta Spurs'le iki yıllık bir anlaşma yapmayı kabul etmişti. O dönemde San Antonio kendisine yer açmak için, Davis Bertans'ı Washington Wizards'a takas etmişti.

Ancak Morris fikrini değiştirmeye ve Knicks'le bir yıllığı 15 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamaya karar vermişti. Spurs başantrenörü Gregg Popovich, bu durumun farklı seviyelerde profesyonelce görünmediğini belirtmişti.

"İLK MAÇTAN OLUP BİTMESİ HARİKA"

Morris, Spurs'ün bir numaralı düşmanı oldu, ancak ilk maçtan her şeyin olup biteceği için mutlu olduğunu da ekledi. Knicks, bu sezon San Antonio'yu ilk ve tek sefer, bu karşılaşmada ziyaret edecek:

"İlk maçtan olması harika. Oraya geri dönmek zorunda değilim, artık görmek zorunda olmayacağım. Ben her yerde kendime büyük şans tanımışımdır. San Antonio'ya gitseydim yine aynı şeyi yapardım. Halen bu seçenekle, bir yıllık anlaşma yaparak kendime şans tanımış oluyorum."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator