Geri
İleri  

"Monchi yine haklı çıktı; Cengiz Ünder..."

Roma'da son haftalarda sergilediği performansla dikkat çeken Cengiz Ünder, İspanyol basınında da gazete sütunlarındaki yerini almaya başladı.

İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma'da son haftalarda sergilediği performansla dikkat çeken Cengiz Ünder, İspanyol basınında da gazete sütunlarındaki yerini almaya başladı.

"Transfer sihirbazı" olarak değerlendirilen Roma'nın Sportif Direktörü Monchi'nin iknası sonucunda İtalyan temsilcisinin yolunu tutan Cengiz için Mundo Deportivo'da bir inceleme hazırlandı. Cengiz'i anlatan yazıda, "Monchi'nin son keşfi Ünder" başlığı kullanıldı.

Muhammed Salah'ın yerine transfer edilen Cengiz'in bu aşamaya gelmesinin zor olduğu ancak doğru yolda ilerlediğinin altı çizildi.

A Milli futbolcunun hızlı ve yetenekli olduğuna dikkat çekilirken, 16 maçta gol atamayan Cengiz'in yanlış bir transfer olarak gösterildiği ancak haftalar geçtikten sonra Monchi'nin bir kez daha haklı çıktığı ve yanılmadığı vurgulandı

Yazının son kısmında, "Bugünlerde Cengiz, Roma taraftarının bir numaralı favorilerinden oldu. Salah gibi olması imkansız ancak Ünder doğru yolda gidiyor" denildi.

SALAH'I NEDEN SATTILAR?

Monchi: "Neymar ve Mbappe'nin transferleri, piyasayı çok değiştirdi. Ama o an, Salah'ı satmamız gerekiyordu. Daha yüksek bir fiyata satabilirdik evet ama o günkü şartlar bunu gerektiriyordu. Taraftarı anlıyorum. Sayılardan değil, başarılardan konuşmak istiyorlar."




✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator