Geri
İleri  

Michael Owen twitterdan destekledi

EURO 2012 D Grubu'nda Fransa ile karşılaşan İngilterede eski futbolcu Michael Owen ve kadroya giremeyen Rio Ferdinand tweetleriyle ülkelerine destek verdiler.

İngiltere'nin EURO2012 D Grubu'nda Fransa ile yaptığı karşılaşma sonrası Rio Ferdinand, Michael Owen twitter üzerinden ülkelerine destek vererek İngilterenin mücadelesini beğendiklerini dile getirdiler. İşte maç sırasında ve sonrasında atılan tweetler;

Manchester City futbolcusu Vincent Kompany(@VincentKompany) “Stadyumun dolu olmadığına inanamıyorum!"

Eski Arsenal ve Manchester City futbolcusu Patrick Vieira (@OfficialVieira) “Umarım Joe Hart, James Milner ve Joleon Lescott bugün başarılı olur, ama ben Fransa'yı tutuyorum”

İngilizlerin efsane futbolcusu Gary Lineker (@GaryLineker) “Kural 17b: Kaleciyle karşı karşıya kalınca her zaman uzak köşeye vuracaksın”

Manchester City futbolcusu Edin Dzeko (@EdDzeko) “Nihayet İngiltere'nin iyi bir kalecisi var, saygılar Joe Hart”

Manchester United'ın efsane kalecisi Peter Schmeichel (@Pschmeichel1) “İdiyot spiker Joe Hart kapattığı köşeden gol yemez, Fransanın attığı gol mükemmeldi ve yapacağı birşey yoktu"

Mancher United futbolcusu Rio Ferdinand (@rioferdy5) “İlk golü bulduğumuz gibi ikinciyide atacak gibiyiz. Fransa savunması dağıldı. Hadi çocuklar bastırın"

İngiltere milli takımı eski forveti Michael Owen (@themichaelowen) “5 puan bizi gruptan çıkarmaya yetecek, bugün mağlup olmamak kesinlikle çok önemliydi"

Queens Park Rangers kaptanı Joey Barton (@Joey7Barton) “Tebrikler beyler. Umarım National Express otobüsünü stadın dışında park halinde bırakabiliriz, eve dönmüyoruz daha sırada İsveç ve Ukrayna var”



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator