Geri
İleri  

Michael Owen ortada kaldı!

İngiltere Premier Ligi'nin bir dönem en iyi golcülerinden olan Michael Owen, transfer sezonu bitmesine rağmen kendine bir kulüp bulamadı.

İngiltere Premier Ligi'nde Liverpool, Real Madrid, Newcastle ve son olarak Manchester United'ın forması giydikten sonra sözleşmesi sona eren ve kendine yeni takım arayan Michael Owen, İngiltere'de transfer dönemi kapanmasına rağmen kendine henüz bir takım ile anlaşamadı.

Yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle Manchester United'da beklentilerin çok uzağında kalan ve geçtiğimiz sezon sadece 4 maçta forma giyen bilen İngiliz golcünün adı transfer dönemi boyunca Premier Lig ekipleri Stoke City ve Everton ve Duabi ekibi Al Shabab ile anılmıştı.

Owen twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "Hala transferim ile ilgili bir gelişme yok. Transfer dönemi kapandı. Önümüzdeki bir kaç gün çok ilginç olacak" dedi.

Şu anda hiç bir kulübe bağlı olmayan ve bonservisi elinde bulunan 32 yaşındaki İngiliz golcünün, transfer sezonu kapanmasından sonra bile, bir kulüp ile anlaşması halinde transferi gerçekleşebilecek.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator