Geri
İleri  

MHK'dan 3 çarpıcı karar!

MHK, Sivasspor - F.Bahçe ile Beşiktaş - Bursaspor maçları sonrası kızağa çektiği 3 hakemine haftalar sonra görev verdi.

- SPORX ÖZEL - Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından verdiği kararlarla ağır eleştirilere hedef olan Bülent Yıldırım MHK tarafından kızağa çekildi. Bu sezonki başarılı performansıyla hemen hemen her hafta Süper Ligde maç alan Yıldırım uzun bir aradan sonra ilk kez dinlendirildi. FİFA kokartlı hakemi Bülent Yıldırım'ı dinlendirmeye alan MHK'nin ligin 20. haftasında dinlendirmeye aldığı üç hakeme ise ilk kez düdük verdi.

9 Şubat'ta oynanan Sivasspor - F.Bahçe maçındaki kararlarıyla hedef tahtası haline gelen Yunus Yıldırım MHK tarafından 9 hafta sonra Süper Lig maçına atandı. Son iki haftada Yunus Yıldırım'ı PTT 1.Lig maçlarına veren MHK bu defa Yıldırım'ı Kayserispor - Ç.Rizespor maçında görevlendirdi.

Yine o Sivasspor - F.Bahçe maçında 5. hakem olarak görev alan ve ele çarpan topla ilgili Yunus Yıldırım'ı "Göğüs hocam göğüs" diye uyaran hakem Murat Türker de tam 9 hafta sonra sahalara dönmüş oldu.

MHK hakem Murat Türker'i Tavşanlı Linyitspor - A.Demirspor maçına atadı. MHK'nun bu hafta yaptığı diğer bir enteresan atama da yine ligde 20.haftada oynanan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasında Ersan Gülüm'ün kırmızı kart görmesine neden olan Murat Özcan'ın da tam 9 hafta sonra K.Maraşsppor- G.Antep Belediyespor maçıyla sahalara dönmesi oldu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator