Geri
İleri  

Messi: "Mourinho ve Ronaldo..."

El Clasico'da dikkatlerin en fazla çevrileceği iki isimden biri olan Messi, Jose Mourinho ve Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

La Liga'da Pazar günü oynanacak Barcelona-Real Madrid karşılaşmasında ev sahibi ekibin en etkili silahı olan Lionel Messi Real Madrid'i değerlendirdi.

Yıldız futbolcu Arjantin basınına yaptığı açıklamada Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu son derece iyi bir çalıştırıcı olarak değerlendirirken  Cristiano Ronaldo'yu ise "harika bir oyuncu" şeklinde tanımladı.

Arjantin basınına takımın çalıştırıcısı Tito Vilanova ve eski teknik direktörü Pep Guardila hakkında da açıklamalarda bulunan dünyaca ünlü yıldız, "Tito oyunda Guardiola gibi düşünüyor. Biz aynı takımız, geçtiğimiz sezonlarda nasılsak şimdi de aynı şekilde mücadele ediyoruz" diyerek Katalan ekibinde radikal değişiklikler yaşanmadığını belirtti.

Eski çalıştırıcısı Pep Guardiola'ya övgüler yağdıran Messi; "Pep bana her zaman farklı alternatifler sundu. Dengeli bir oyun tarzı benimsemem ve oyun felsefemi değiştirmem için bana çok katkı sağladı" sözleriyle eski teknik direktörünün kariyerindeki etkilerini ifade etti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator