Geri
İleri  

Memphis: "Iguodala'yı 'her türlü' takaslayacağız"

Dallas Mavericks'in, Andre Iguodala takası için favori ekip olduğu ve Memphis Grizzlies'in "Her türlü onu takas edeceğiz." dediği iddia edildi.

Dallas Mavericks'in, Andre Iguodala takası için favori ekip olduğu ve Memphis Grizzlies'in "Her türlü onu takas edeceğiz." dediği iddia edildi.

Mavericks, yakın zamanda Iguodala ile ilgilenmediğine dair çıkan bir rapora rağmen, kendisini takaslamak için en ön sırada olan takım oldukları söylendi.

Bleacher Report'tan Eric Pincus, birden fazla takım yöneticisinin Dallas'ın Memphis ile anlaşma konusunda favori takım olduğunu ve muhtemelen Memphis'i yola getirmek adına diğer fikirlerin yanı sıra veteran oyuncu ile Courtney Lee ve bir 2020 birinci tur draft hakkını bir araya getirmeyi önerdiğini bildirmişti.

Lee, DallasBasketball.com'dan Mike Fisher daha önce Lee ile potansiyel bir anlaşmadan bahsettiği için, ilk kez muhtemel bir takas varlığı olarak ortaya çıkmıyor.

"DALLAS, IGUODALA'YI PLANLAMIYOR" DENMİŞTİ

İki haftadan daha kısa bir süre önce ESPN ile kariyerinden önce The Dallas Morning News'da çalışmış olan The New York Times'tan Marc Stein, ekibin Iguodala için bir takas planı olmadığını söylemişti:

"Mavericks'in adı Andre Iguodala ile geçmeye devam ediyor, ancak lig kaynakları Dallas'ın Memphis forveti için aktif bir şekilde takas kovalamadığını ve bunu planlamadığını söylüyor."

Bazı takım yöneticileri, Mavericks'in muhtemelen "Warriors'ın draft hakkı üzerine tartıştığı" için, Stein'ın iddiasının asparagas olduğunu ileri sürmüştü.

Grizzlies, Iguodala takası konusunda son derece emin olarak gözüktü:

"Bir Grizzlies yöneticisi: "Biz onu takas edeceğiz, her türlü. Bunu güvenle söyleyebilmemiz, birden fazla ekiple anlaşma yapısına yeteri kadar girdiğimiz için."

HOUSTON, ÖNCEDEN ŞANSINI DENEMİŞ

Houston Rockets'ın, Iguodala'yı almak için üç ve dörtlü bir takım takası şablonlarını denediği, sonrasında da bundan vazgeçtikleri söylenmişti.

Rockets'ın, Warriors teklifini yükseltmeden ve Kevin Durant'in bazı önemli veteranları kadroda tutmak için bir imza-ve-takas anlaşması ile birkaç milyon dolardan vazgeçmesinden önce, Iguodala'ya 2017'de şatafatlı bir teklif yaptığı söylenmişti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator