Geri
İleri  

Mario Gomez: "Aşk yaşadık"

|| Son güncelleme

Almanya'nın golcüsü Mario Gomez, Fransa'da yaşadıkları EURO2016 sürecini anlattı.

Almanya'nın Fransa'ya 2-0 yenilerek EURO2016'ya veda ettiği mücadelede sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mario Gomez, Alman basınına üzüntüsünü ve turnuva sürecindeki büyük birlikteliklerini anlattı.

Fransa maçında şanssız olduklarını belirten Gomez, "Kimin oynayıp oynamadığı önemli değil. Elendik. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bence biz daha iyiydik. Fransızların devre öncesi attığı gol bizim için ağır oldu ve maçı da bu belirledi. Son 5 dakikada birçok tehlike de bulduk. Ancak 1 saat daha oynasak, gol atamazdık. Maalesef böyle günlerden biriydi, şanssızdık. Fransızlar 2 gol attı ve hak etti" dedi.

Takımdaki birliktelik için 'aşk' benzetmesini kullanan golcü oyuncu, "Harika bir turnuva ve harika zaman geçirdik. Takımda olağanüstü bir birliktelik ve kimya yakaladık. Böyle duygusal konularda dikkatli olmak gerekir ama şunu söyleyebilirim ki, biz tam anlamıyla aşk yaşadık. Takım arkadaşlarım ile birlikte olmak çok eğlenceliydi" ifadelerini kullandı.

Portekiz ile Fransa arasındaki final maçını izleyeceğini söyleyen Gomez, Joachim Löw'ün de görevini bırakacağınına inanmadığını söyledi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator