Geri
İleri  

Mancini kaptı, olay çıktı! Bruma vakası...

|| Son güncelleme

Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lisbon, ikinci bir 'Bruma vakası' ile karşı karşıya kaldı.

-SPORX DIŞ HABERLER- Portekiz'de yeni bir 'Bruma vakası' yaşanıyor. Ülkenin dev ekiplerinden Sporting Lisbon, genç oyuncusu Jose Correia, dünya futbolunda bilinen adı ile Ze Turbo'yu Inter'e kaptırdı ve olay çıktı. 18 yaşındaki gelecek vaat eden, Gine asıllı Portekizli orta saha, Inter'e imza attı ve sonrasında Sporting Lisbon ile bir sözleşmesi olmadığını iddia etti.

Bonservis bedeli olmadan transfer olmasının ardından konuşan genç oyuncu, "Sporting'e yaptığı her şey için minnettarım. Bazı insanlar benim transferimden sonra fırtına koparmaya çalışıyor, ancak Sporting forması giymek benim için fantastik bir şeydi ve onurdu" ifadelerini kullandı.

"SADECE ANTRENMAN KONTRATIM VARDI"

Sözleşmesi ile ilgili konuşan Correia, "Sporting ile bir profesyonel sözleşme imzalamamıştım, sadece antrenman kontratına sahiptim. Bu kontrata göre de profesyonel olarak oynayabiliyordum ve üzerinde de 45 milyon euroluk bir sözleşme fesih bedeli yazıyordu. Ben bu kontratı reddettim, çünkü bana bu kontratın değişmeyeceğini söylediler. Maalesef, bu yüzden Sporting ile ilişkim kısa sürdü" dedi.

NEDEN BRUMA VAKASI?

Galatasaray'ın 2013/1 sezonunda Bruma'yı kadrosuna kattığı dönemde de, Portekizli oyuncu sözleşmesi olmadığını öne sürerek, kulüpten bedelsiz ayrılmak istemişti. Sonrasında kulüp ve oyuncu mahkemelik olmuş, ancak Sporting'in davayı kazanmasının ardından Galatasaray 12 milyon euroluk bonservis bedeli ödemişti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator