Geri
İleri  

Luis Suarez: ''Benim zamanımda Liverpool böyle değildi''

|| Son güncelleme

Barcelona'nın golcü futbolcusu Luis Suarez, Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile oynayacakları yarı final maçı öncesi eski takımı hakkında konuştu.

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona ile Liverpool'u karşı karşıya getiren eşleşme öncesi Barcelona forması giyen Liverpool'un eski forveti Luis Suarez, İngiliz The Guardian gazetesine röportaj verdi.

Yarı final maçı için Liverpool'a döneceği için ilginç duygulara sahip olduğunu söyleyen Uruguaylı forvet, ''Çocuklarım normalde Şampiyonlar Ligi maçlarına gitmek istemezdi ama Liverpool maçına gitmeyi çok istediler. Oğlum Benjamin, Liverpool'da doğdu ve gördüğü ilk stadyum Anfield oldu. Kızım Delfina, hala You'll Never Walk Alone söylüyor. Onun için de anlamı büyük. Çok ilginç ama güzel duygular olacak. Jamie Carragher'ı gördüm, o da heyecanlıydı. Eski takım arkadaşım Jordan Henderson hala orada. Takımdaki personelleri görmek de harika olacak. Geri dönmek çok güzel. Liverpool'a çok minnettarım ama Barcelona için oynayacağım. Bizim de hedeflerimiz var. Sahaya çıkınca arkadaşlık veya anı kalmayacaktır.'' sözlerini kullandı.

''BEN OYNARKEN KADRO BU KADAR İYİ DEĞİLDİ''

Liverpool'dan ayrılık süreci hakkında da konuşan Suarez, ''Liverpool taraftarını anlıyorum ama ben ayrıldığımda Barcelona'ya o zaman gidecektim ya da hiç gidemeyecektim. Ben Liverpool'da oynuyorken her şey farklıydı. Kadromuz şu anki kadro kadar iyi değildi. Şu an harcadıkları kadar para harcamıyorlardı. Şimdi herkes Liverpool'a gitmek ister, benim zamanımda işler farklıydı. Hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için kurulmuş bir kadroları var. Premier Lig'i de kazanırlarsa büyük bir başarı olacak.'' dedi.

''COUTINHO, LIVERPOOL'DA KENDİNİ KANITLADI''

Barcelona'da eleştirilen bir başka eski Liverpool futbolcusu Philippe Coutinho hakkında da konuşan golcü oyuncu, ''Barcelona futbolcuları, eleştiri ile yaşamayı öğrenmeli. Coutinho, ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu Liverpool'da kanıtladı. Eleştirileri kabul edip mutlu olup takımına güvenmelisin. Genç ve öğrenmeye açık bir futbolcu.'' diye konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator