Geri
İleri  

Love'dan takım arkadaşına özel övgü

|| Son güncelleme

Cleveland Cavaliers uzunu Kevin Love, geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden takım arkadaşı James Jones'a övgülerini sundu.

Cleveland Cavaliers uzunu Kevin Love, geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden takım arkadaşı James Jones'a övgülerini sundu.

Sahada çok az süre almasına rağmen, soyunma odasında takım arkadaşlarına olan etkisi sayesinde gittiği her takımda saygı gören bir isim olan Jones için, Love Instagram hesabında şu ifadeleri kullandı:


"'Şampiyon'u tanıyanlar bunu takdir edecektir... Gelmiş geçmiş en iyi takım arkadaşıma, James Jones'a, namı diğer Şampiyon'a övgülerimi sunmak istiyorum. Bana bildiğinden daha fazlasını son 2 senedir öğrettin, nasıl daha iyi takım arkadaşı olunur, iyiyi/kötüyü sahada dışında nasıl ayırt ederim, ama en önemlisi... takımı ön plana nasıl koyarım. Takımın iyiliği için fedakârlık etmek ve önderlik edebilmek için bazen takip etmeyi bilmek. 6 kere üstüste Finallerdeydin. Soyunma odasında ihtiyacımız olan değişmez varlıktın. En sıkı çalışan beygir sensin. Bana öğrettiklerin kariyerim boyunca ve basketbol sonrasında bile benle kalacak. Playofflarda iniş ve çıkışlardan kimse kaçamıyor, ve Finallerde kötü zaman geçirdiğimde çoğu insan benim için iyi şeyler yazmadı... sen ve takım, gelişmem ve en gereken yerlerde pozisyona girmem için yanımda kaldınız. Tıpkı söyleyeli çok uzun zaman olmayan şu lafın gibi, "kendin olmaktan korkma." Ve artık olmayacağım- her şey için teşekkürler. Kendin olmaya devam et Şampiyon."

Jones, daha önce aynı rolde bulunduğu Miami Heat ekibinde 2012 ve 2013 yılında 2 yüzük kazanmışken, bu rakam Cavs'in de şampiyonluk kazanmasıyla 3 oldu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator