Geri
İleri  

Lille transferi açıkladı! Samuel Eto'o...

Lille, Antalyaspor'dan Samuel Eto'o'yu transfer etmek istediklerine dair çıkan haberi doğruladı. Fransız basınına göre; Samuel Eto'o için cuma günü transfer görüşmesi yapılacak.

Lille, Antalyaspor'dan Samuel Eto'o'yu transfer edecek mi? Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Samuel Eto'o için transfer teklifi yaptıklarını doğruladı.

France Football'da yer alan haberde; Lille'den başkan Michel Seydoux ve yönetici Gerard Lopez'in Samuel Eto'o ile cuma günü yüzyüze bir görüşme yapacakları belirtildi. Samuel Eto'o'nun transferi için Jorge Mendes'in de aracı olduğu ve transfer için girişimlerin ciddileştiği belirtildi.

Kulüpte yeni bir projeye başlayan ve Marcelo Bielsa'yı teknik direktörlük koltuğuna oturtmak için günleri sayan Lille yönetiminin, 35 yaşındaki Samuel Eto'o'nun genç yetenekler için ideal bir rol model olacağına inandıkları ifade edildi.

Samuel Eto'o'nun transferi hakkında açıklama yapan Lille idarecisi Gerard Lopez, "Evet, Samuel Eto'o ile ilgileniyoruz ama bunun için Marcelo Bielsa'nın da onaylaması şart." dedi.

Samuel Eto'o, 1.5 sezondur formasını giydiği Antalyaspor'da 44 maçta 25 gol atma başarısı gösterdi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator