Geri
İleri  

Ligin sonu geldi, G.Saray seri yaptı

Galatasaray, 30. haftada kazandığı Sanica Boru Elazığspor maçı ile birlikte ligdeki son 5 maçını kazanarak bu sezonun en iyi galibiyet serisini yakalamış oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Sanica Boru Elazığspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, ligin sonuna kısa bir süre kala üstüste maçlarını kazanarak şampiyonluk yolundaki avantajını sürdürüyor.

Bu sezon sık sık puan kaybı yaşayan ve şampiyonluk yolundaki rakiplerine karşı avantajını artıramayan Galatasaray, son 5 maçında 5 galibiyet aldı. Sarı kırmızılı takım böylece, 2012-13 sezonunda ilk kez 5 maçlık galibiyet serisi yakalamış oldu. Galatasaray son 5 haftada 12 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Galatasaray, bu 5 haftalık dilimde sırasıyla Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Mersin İdmanyurdu, Kardemir Karabükspor ve Sanica Boru Elazığspor'u mağlup etti. Galatasaray'ın son puan kaybı yaşadığı maç ise kendi sahasında 1-0 kaybettiği Gençlerbirliği maçıydı.

Ayrıca, Galatasaray'ın bu karşılaşmadaki ilk golünü atan Burak Yılmaz bu sezon 19. golünü atarken, kariyerinde de doksanıncı Spor Toto Süper Lig golünü ulaşmış oldu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator