Geri
İleri  

Lewandowski: "Takımdaki Alman futbolcular Sane'yi bekliyor"

Yıldız golcü Robert Lewandowski, Manchester City'den Bayern Münih'e transferi gündemde olan Leroy Sane için, "Takımdaki Alman futbolcular Sane için sabırsız" dedi.

Bayern Münih'in yıldız santrforu Robert Lewandowski, Manchester City'den Alman ekibine transfer olması beklenen Leroy Sane için açıklamalarda bulundu.

"TAKIMDAKİ ALMANLAR SABIRSIZ"

Polonyalı golcü, "Bayern Münih'te Alman futbolcular Leroy Sane'nin transferini sabırsızlıkla bekliyorlar. Neler olacağını görmemiz için biraz daha zaman gerekiyor." diye konuştu.

SANE: "HER ŞEYİ ÖĞRENECEKSİNİZ"

Almanya Milli Takım kampından dönüşte soruları yanıtlayan Sane ise, "Şimdi tatile gidiyorum, tatil dönüşünde sizler de diğer her şeyi öğreneceksiniz. Bavyera hakkında söyleyebileceğim başka bir şey yok" diyerek transferi için net konuşmaktan kaçınmıştı.

Bayern Münih, yıldız futbolcu için Manchester City'e 80 milyon euro'luk bir teklifte bulunmuştu ancak İngiliz ekibi bu teklifi reddetmişti.

PEP GUARDIOLA: "SANE'Yİ TUTMALIYIZ"

Sane'nin takımda kalması için her şeyi yapmaları gerektiğini söyleyen Pep Guardiola, "Leroy Sane'ye konrat uzatma teklifi sunduk. Kalmasını istiyoruz. 6-7 aydır onunla anlaşmaya çalışıyoruz. Kalmasını istememizin başka bir ispatı olabilir mi? Onu istemesek, kontratını uzatmak için her yolu denemeyiz." ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Manchester City formasıyla Premier Lig şampiyonluğuna ulaşan Sane, çıktığı 47 maçta, 16 gol ve 18 asistlik bir performans sergiledi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator