Geri
İleri  

Leo Messi: "Takımı dışarıdan seyretmek..."

|| Son güncelleme

Şampiyonlar Ligi'nde konuk ettiği Roma'ya gol yağdıran ve sahadan 6-1 gibi farklı bir sonuçla ayrılan Barcelona'da Lionel Messi maçı değerlendirdi.

SPORX DIŞ HABERLER- Şampiyonlar Ligi'nde konuk ettiği Roma'ya gol yağdıran ve sahadan 6-1 gibi farklı bir sonuçla ayrılan Barcelona'da Lionel Messi maçı değerlendirdi.

Uzun süreli sakatlığının ardından ligde oynanan Real Madrid maçında kısa bir süre alan ve Roma'ya karşı 90 dakika sahada kalan Lionel Messi; "Sakatlığım biraz uzun sürdü ama sağlık ekibi iyi iş çıkardı. Takım da yokluğumda iyi iş yaptı. Takımı dışarıdan izlerken gerçekten keyif aldım. Geri dönmek güzel. Özellikle 90 dakika sahada kalmak çok güzel bir duygu. Yavaş yavaş daha iyi olacağım." dedi.

Barcelona'da Messi, Neymar, Suarez 3'lüsüyle ilgili gelen soruyu yanıtlayan Messi; "Takım başarısındaki anahtarın bu olup olmadığını bilemiyorum. Ama birlikte iyi işler çıkardığımız ortada. Her maç oynayıp oynadığımız oyundan keyif almaya çalışıyoruz. Sorumluluk alıyoruz ve kazanıyoruz." sözlerini kullandı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator