Geri
İleri  

"Küçük takım topçusu diyenlere..."

Manisaspor'un Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada rakip filelere iki gol bırakan Makukula kendisi için küçük takım golcüsü yakıştırmalarına cevabını verdi.

Spor Toto Süper Lig 5. hafta karşılaşmasında Manisaspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada iki gol atarak bordo mavili ekibi adeta bozguna uğratan Portekizli futbolcu maçına ardından açıklamalarda bulundu.

Ariza Makukula: "Öncelikle bu karşılaşmada iki gol attığım için çok mutluyum. Şunu söylemek istiyorum. Maçtan önce Trabzon'da benim için küçük takım oyuncusu diye bir söylenti vardı. Bu söylentilere üzüldüm. Ancak ben bunun cevabını sahada verdiğime inanıyorum. Başkanımıza ve kulüp yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Makukula kendisine transferi ile ilgili sorulan soruya: "Geçen sene gol kralı olmuştum bilindiği gibi. Türkiye'ye gelmeden önce sadece anrenmanlarıma çıkıyordum. Transferin son günlerine gelindiğinde hangi takıma gideceğim belli değildi. Ancak Manisaspor son gün bana bu şansı verdi ve şimdi buradayım. Manisaspor'un başarısı için ter döküyoruz. Bundan sonra da takımımızı daha ileri seviyelere taşımak için Hikmet hocamız ile birlikte elimizden geleni yapacağız" dedi.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator