Geri
İleri  

''Kovulacaksam, bana söylerlerdi''

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, görevinden alınacaksa ilk olarak kulübün bunu kendisine söylemesi gerektiğini dile getirdi.

SPORX DIŞ HABERLER - Manchester United'ta eleştirilerin odağı haline gelen ve yerine Jose Mourinho'nun geçeceği iddia edilan Louis van Gaal, Ada basınına verdiği röportajda ilginç ifadeler kullandı.

Louis van Gaal, Manchester United'ın Jose Mourinho ya da barşka bir teknik adamla görüştüğünü düşünmediğini söylerken, eleştirilere de alışkın olduğunu dile getirdi.

Tecrübeli menajer ikinci başkan Ed Woodward ile görüştüğünü de söylerken, ''Ed Woodward ile görüştüm ve Jose Mourinho ile görüştüklerini düşünmüyorum. Eğer başka bir menajerle görüşürlerse bunu bana söylerlerdi. Çünkü bizim ilişkimiz bu şekilde. Eğer benim yerime başkasını düşünüyorlarsa bana kesinlikle söylerler. Böyle bir şey olması halinde bana söyleyeceklerine inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Van Gaal, daha önce de bu tip söylentilerin çıktığını söylerken ''Daha önce de 3 kez kovuldum ve Mourinho ile görüşülüyor haberleri çıktı. Ama takımımın başındayım. Her türlü eleştiriye de alışkınım'' dedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator