Geri
İleri  

Klay: "Sakatlık beni etkilemedi"

Klay Thompson, sakat hamstringiyle çıkıp 28 sayı attığı dün geceki NBA Finalleri 4. maçında, sakatlığın kendisini etkilemediğini söyledi.

Golden State Warriors guardı Klay Thompson, sakat sol hamstringine rağmen döndüğü maçta 28 sayı attı, ancak takımının dün geceki NBA Finalleri 4. maçında Toronto Raptors'a karşı 105-92 yenilmesine engel olamadı.

2. maçta geçirdiği sakatlık dolayısıyla 3. maçı kaçıran Klay, dün gece 42 dakikanın üzerinde yüksek seviyede performans gösterdi, lakin performansı yeterli olmamasına rağmen, "sakatlığın kendisini etkilemediğini" söyledi:

"Sakatlık beni etkilemedi. Daha önce de söylediğim gibi, Finallerdeyiz. Uzun bir sezon geçiriyoruz. 100'den fazla maçta oynayınca, biraz hırpalanmak normal. Ama yapabileceğinin en iyisini yapmak zorundasın. Kimse sana üzülmeyecek, o yüzden çıkıp adam olmalı ve elinden gelenin en iyisini yapmalısın."

"İKİSİ DE GERÇEKTEN BİRER SAVAŞÇI"

Koçu Steve Kerr ise, Klay için şöyle konuştu:

"Yaptıklarını sakat hamstringi ile yaptığını düşününce, Klay inanılmazdı. (Kevon) Looney de öyle. Gelip o da sakatlığıyla 20 dakika oynadı. İki oyuncu da birer savaşçı. Laf oyunu yapmıyorum (Warriors: Savaşçılar). Sadece rekabet ediyorlar ve ikisi ile de gerçekten gurur duyuyorum. Her ikisi de gerçekten iyi oynadı, ancak yine de takım çabalarımız açısından yeterli değildi."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator