Geri
İleri  

"Kawhi Leonard, inanırsa Toronto'da kalır"

Toronto Raptors'a takaslanan ve kontratının bitimine 1 yıl kalan Kawhi Leonard'ın, önümüzdeki yaz Los Angeles'a gitmek yerine Toronto'da kalmayı tercih edebileceği öne sürüldü.

San Antonio Spurs'ten Toronto Raptors'a takaslanan Kawhi Leonard'ın, 1 yıl kalan kontratının ardından önümüzdeki yaz tekrar Raptors'ta kalabileceğinin sinyallerini verdiği belirtildi.

San Antonio Express-News muhabiri Jabari Young, "Kawhi Leonard'ın etrafındaki insanlarla konuştum. Toronto'ya önyargı ile değil temiz bir zihin ile gidiyor. Orada bu sezon elinden gelenin her şeyini verecek. Günün sonunda, her şey yolunda giderse Toronto Raptors'ta kalmaya sıcak bakıyor. Açıkçası, herkes onun bir gün Los Angeles'a gidebileceğini düşünüyor. Aynı zamanda, Toronto Raptors'ın planının doğru olduğuna inanırsa ve burada şampiyonluk şansı olduğunu düşünürse kalmayı da planları arasında tutuyor." ifadelerini kullandı.

Kontratının bitimine 1 yıl kalan Kawhi Leonard'ın bu yaz Los Angeles Lakers'a veya Los Angeles Clippers'a gitmek istediği iddiaları gündeme gelmiş ancak Spurs, DeMar DeRozan karşılığında All-Star forvetini Toronto'ya yollamıştı.

NBA kariyerinde 407 maça çıkan 27 yaşındaki Kawhi Leonard, 16.3 sayı, 6.2 ribaunt ve 2.3 asist ortalamaları yakaladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator