Geri
İleri  

Kastamonu'nda skandal: "Öldürmeye teşebbüs"

|| Son güncelleme

Kastamonuspor'un Hatayspor karşısında tur atladığı maçtan sonra saha içerisinde ve saha dışında yaşananlar gündeme oturdu.

- SPORX ÖZEL - Kastamonuspor 1966, sahasında konuk ettiği Hatayspor'u karşılaşmanın normal süresinde 1-0 yenilmesine rağmen uzatmaya giden karşılaşmada seri penaltı atışlarıyla 3-2 yenerek tur atladı. Kastamonuspor'un tur atladığı maçtan sonra saha içerisinde ve saha dışında yaşananlar gündeme oturdu.

Hatayspor İdari Menajeri Gökhan Zan, Sporx'e yaptığı açıklamada Kastamonu'da ölümden döndüklerini ifade etti. Kastamonu'da çok ciddi bir emniyet zaafiyeti olduğunu ifade eden Zan, "Maçtan sonra tüm taraftarlar sahaya indi, çok ciddi bir güvenlik zaafiyeti vardı, sahaya indim ve yüzlerce kişinin arasında futbolcularımı arıyordum. Birisi, benim futbolcularıma zarar verse bunun hesabını kim verecek? İlla ölüm mü olması lazım, illa birinin sakat mı kalması lazım" dedi.

"ARABAYI ÜZERİMİZE SÜRDÜLER"

Kastamonuspor'u tebrik eden ve sadece Hatayspor adına değil tüm 2. ve 3.Lig kulüpleri adına konuştuğunu ifade eden Gökhan Zan, maçtan sonra da stattan ayrılmak için beklerken Kastamonuspor taraftarı olan iki kişinin Jeep marka otomobili üzerlerine sürdüğünü ve ölümden döndüklerini belirtti.

Yaşanan olayı emniyete taşıdıklarını da vurgulayan Zan, "Kastamonu camiasını tenzi ediyorum ama maçtan sonra iki taraftar, takım otobüsünün yanında bekliyor ve bize önce sözlü tacizde bulunuyor; daha sonra da Jeep marka bir otomobili futbolcularımızın, bizim ve emniyet güçlerinin şuursuzca üzerine sürüyor. Allah korusun telafisi olmayan sonuçlar ortaya çıkabilirdi" şeklinde konuştu.

"BİZİ ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİLER"

Emniyete giderek olayla ilgili tutanak tutturduklarını ve üzerlerine araba süren iki kişinin 6222'den yargılanacağını belirten Zan, "Maçtan sonra emniyete gittim, tutanak tutturdum. Emniyet de güvenlik zaafiyeti olduğunu kabul ediyor ancak biz, bizim üzerimize araba süren iki kişiyi görmek istedik, bu görüntüler spor şubede var. O kişinin statlara girmemesi gerekirken; Kastamonu başkanı geldi ve bizi öldürmeye teşebbüs eden iki holiganı savundu ve bizden şikayetçi olduklarını ifade etti. Başkanın bize yardımcı olması gerekirken bu yaptığı hiç olmadı, bunlar mı Türk futbolunu yönetecek" ifadelerini kullandı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator