Geri
İleri  

Karabük'te terslikler bitmedi! Yangın ve...

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında oynanan Karabükspor-Eskişehirspor karşılaşmasında çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Karşılaşmanın 66. dakikasında ise bu kez statta elektrikler gitti.

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında oynanan Karabükspor-Eskişehirspor karşılaşmasında çıkan yangın yürekleri ağza getirirken maçın ikinci yarısında da elektrik kesintisi yaşandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan mücadelenin 5. dakikasında stadın trafosunda çıkan yangın nedeniyle karşılaşma durdu. İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi sonrasında yangının büyümesi engellenirken yangın nedeniyle stat ışıklarının büyük bir kısmı da devre dışı kaldı.

İtfaiyenin müdahalesi sonrasında yangın kontrol altına alındı. Yangın sonrasında stat ışıklarının bir kısmı kullanılamaz hale gelirken maç hakemi iki takım oyuncularıyla yaptığı görüşmenin ardından karşılaşmanın devam edilmesine karar verdi.

ELEKTRİKLER GİTTİ!

Maçın hemen başında yaşanan bu talihsizliğin ardından 66. dakikada bu kez Eskişehirspor ataktayken bir anda elektrikler kesildi. Eskişehirspor'un atağında Necati Ateş ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda elektrikler gitti. 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator