Geri
İleri  

Kahramanmaraş'ta Oktay Derelioğlu ile yollar ayrıldı

|| Son güncelleme

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor'da teknik direktör Oktay Derelioğlu ile yollar ayrıldı.

SPORX ÖZEL - Spor Toto 2.lig Beyaz Grup'ta yer alan Kahramanmaraş'ta teknik direktör Oktay Derelioğlu'nun görevine son verildi.

Bir süre önce takımın başına getirilen Derelioğlu'nun yönetimle arasında son günlerde yaşadığı sorunlar ipleri koparttı. Biri kupada olmak üzere takımla birlikte 5 karşılaşmaya çıkan Oktay Derelioğlu ile ilgili "Karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı" iddiasının doğru olmadığı ortaya çıktı.

Kulüp yönetimi Derelioğlu'nun sözleşmesini tek taraflı fesh ederken, genç teknik adamın yakın çevresine yönetim tarafından işine karışılığı, kendinden habersiz bazı futbolcuların gönderilmesinden dolayı rahatsız olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

"BUNLARIN FUTBOLUNU BEĞENMİYORUM DEDİ"

SPORX'in özel haberinin ardından Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraşspor Kulübü sözleşmemi tek taraflı feshetti ama karşılıklı olarak feshettik diye açıklama yaptılar. Başkan geçen hafta ilk 11'de oynattığım 3 tane oyuncuyu benim onayım olmadan kadro dışı bırakıp mukavelelerini feshetti. Bunun akabinde aramızda soğukluk başladı. Başkana, 'Sevgili başkan disiplinsiz bir durum mu var ?' diye sorduğumda bana, 'Hayır ben bunların futbolunu beğenmiyorum' dedi." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraşspor'dan işine karışıldığı için ayrıldığını dile getiren Derelioğlu, şunları kaydetti:

"Oyuncuların futbollarını beğenmenin kararını ben veririm dedim. Ben bu adamların üçünü de ilk 11'de oynatıyorum dedim. İşime karışılmaya başlandı. Burada nasıl çalıştığımı herkes biliyor. Ben disiplinli bir adamım. Takımımı toparlamaya çalışıyorum ama maalesef böyle çalışma ortamı olmaz, yazık. Burada sözleşmeyi karşılıklı feshettik yazıyorlar. Ben sözleşmemi karşılıklı feshetmedim, kendileri feshetti. Biz, disiplinli ve çalışma iştahı olan bir ekibiz ama maalesef buna izin verilmedi. İnşallah değerimiz anlaşılır."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator