Geri
İleri  

Jordan'ın Wizards'tan gönderilişi

Efsane oyuncu Michael Jordan'ın, 2003 yılında Washington Wizards yönetiminden gönderilmesi olayında bilinenden detaylı bilgiler ortaya çıktı.

Efsane oyuncu Michael Jordan'ın, 2003 yılında Washington Wizards yönetiminden gönderilmesi olayında bilinenden detaylı bilgiler ortaya çıktı.

O dönem Wizards'ın başkanı olan Abe Pollin'in eşi Irene Pollin, yeni çıkardığı kitabında MJ'in kararı duyduktan sonraki tepkilerini kaleme aldı.

İşte Pollin'in kitabından o kesit:

"Kıdemli personel ve avukatlarla uzun süre düşünülen toplantılardan sonra, Abe ofisinde Michael'la görüşmeyi kabul etti. Bunun zor bir görüşme olacağını bildikleri için, danışmanları ona 'Farklı bir yönde ilerlemeye karar verdiklerini' söylemesini önerdi. Performansını gözden geçirdikten sonra, başka şansları yoktu. Kişisel bir durum değildi. Hepsi Michael'ı severdi ve hayranlık duyardı; ama bu tamamen iş üzerineydi.

Michael bunu beklemiyordu. Şoke olmuştu. Sonra olanlar ise söz verilenlerin dışında olan şeyler üzerine hararetli bir tartışmaydı. Ama Abe, verdiği kararı yeniden 'farklı bir yöne gitmeye karar aldık.' şeklinde dile getirince Michael'ın tepesi attı. Çok sinirlendi ve bağırmaya başladı. O noktada, Michael ona birkaç kötü şey söyledikten sonra Abe odadan çıktı. Michael da sinirli bir şekilde odadan çıktı, otoparka indi ve Ilinois plakalı üstü açık Mercedes'ine binerek Chicago'ya geri döndü.

Abe eve sarsılmış bir şekilde geldi. Doğrusu, onu takım işi üzerine hiç üzgün görmemiştim. Böyle bir tepki hiç beklemiyordu. Her zaman iyi bir arabulucu olmuştur. İnsanlar o adil ve 'cool' olduğu için böyle durumlarda hep olumlu yanıt verirdi. Böyle bir şey hiç yaşamamıştı. Büyük ihtimalle bu Michael için de bir ilkti. Muhtemelen uzun zamandır kimse kendisine hayır demiyordu."




✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator