Geri
İleri  

İzmir BB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda hedef şampiyonluk

|| Son güncelleme

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Erdinç Kılıç, ligde öncelikle ilk 8 içinde yer alıp şampiyonluğa ulaşmak istediklerini bildirdi.

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Erdinç Kılıç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) süreci nedeniyle deplasmanlı fikstürün uygulanmayacağı ligde ilk etap maçlarını Yalova'da oynayacaklarını hatırlattı.

İlk maçlarını 8 Nisan Perşembe günü İskenderun Engelliler'le yapacaklarını belirten Kılıç, "Play-off'u da sayarsak maçlar dört ayrı kentte oynanacak. İlk hedefimiz, ilk 8 içinde yer bulmak, sonra da şampiyon olmak. Her takım ciddi takviyeler yaptı. Zorlu ve keyifli maçlar oynanacak." ifadelerini kullandı.

Yarın İskenderun Engelliler ile karşılaşacak İzmir Büyükşehir Belediyespor, 9 Nisan Cuma günü Yalova Ortapedikler, 10 Nisan Cumartesi Bağcılar, 11 Nisan Pazar günü TSK Rehabilitasyon Merkezi ve 12 Nisan Pazartesi günü de Güçlü Eller'le karşılaşacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator