Geri
İleri  

Inter'de teknik direktör adayı ilk kez konuştu

İtalyan teknik direktör Andre Mandorlini, Inter'in teknik direktörü olacağı yönündeki haberleri 'gurur verici' olarak nitelendirdi.

İtalyan teknik direktör Andrea Mandorlini, Inter'in teknik direktörü olacağı yönündeki haberleri 'gurur verici' olarak nitelendirdi.

Inter'de teknik direktör Frank de Boer'in geleceği tartışılmaya çoktan başlamıştı. Hollandalı teknik adamın kısa sürede takımdan gönderileceği ve tecrübeli teknik adam Andrea Mandorlini'nin takımın başşına geleceği iddia edilmişti.

Konuyla ilgili konuşan Mandorlini; "Uzun süredir yurt dışında maç izliyordum. Haberleri İtalya'ya dönünce okudum. Inter görevi benim için harika olur ama şu anda doğrudan kurulmuş bir kontak bulunmuyor. Inter'i çalıştırmak benim 20 yıllık hayalim." dedi.

"Mancini-De Boer değişikliği takımı etkiledi"

Basında çıkan haberler sonrası çevresinden birçok insanın çok mutlu olduğunu söyleyen 56 yaşındaki teknik adam; "Herkes beni arayıp tebrik ediyor. Onlara ortada bir şey olmadığını söylüyorum. Inter'in iyi bir kadrosu var ancak Mancini-De Boer değişikliği bazı şeyleri etkilemiş olabilir. Takımdaki problemlerle ilgili bir şey diyemem." sözlerini kullandı.

Daha önce İtalya'da orta halli takımları çalıştıran Mandorlini son olarak Hellas Verona'nın teknik direktörlüğünü yapmıştı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator