Geri
İleri  

Inter büyük transfer yapmayacak

İtalyan devi Inter'in başkanı Massimo Moratti, artık yüksek bonservis bedeli ödeyerek yapılan transferlerin geride kaldığını belirtti.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, mali krizle boğuşurken yeni transfer yapmak yerine altyapıdan oyuncu yetiştirme kararı aldı.

Kulübün aldığı kararla ilgili basın mensuplarına demeç vereni Inter Başkanı Massimo Moratti, UEFA'nın mali kriterlerine uyum sağlamak zorunda olduklarını hatırlatarak; "Artık mali durumumuzu ciddi şekilde gözden geçirmemiz gerekiyor. Gerektiği zaman takıma bir kaç transfer takviyesi yapabiliriz ancak Mali Fair Play için hazırlıklarımızı yapmamız gerekiyor. Transfer için harcanacak fahiş bonservis bedelleri çok geride kaldı" diye konuştu.

İtalyan ekibinin sahadaki dizilişi ile ilgili sorulara da yanıt veren Moratti; "Taktik zamanla değişiklik gösterebilir. Önemli olan sahada futbolcuların gösterdiği azim ve mücadelededir. Şu anda 3'lü defans ile mücadele ediyoruz ve bu takım yapısına uygun görünüyor" dedi.

Serie A 6. hafta mücadelesinde Fiorentina ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili de görüşlerini belirten Moratti, "Bence Fiorentina ligin en iyi futbol oynayan takımı. Juventus karşısında neler yaptıklarını hepimiz gördük. Ama bizim karşımızda işleri kolay olmayacak" dedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator