Geri
İleri  

Iniesta: "Valverde'yi eleştirmek çok çirkin"

Barcelona efsanesi Andres Iniesta, teknik direktör Valverde'yi eleştirmekte artık çirkinleşildiğini ve takımın başındaki hocaya herkesin saygı duymak zorunda olduğunu söyledi.

Barcelona'nın efsane futbolcularından Andres Iniesta, Katalan ekibinde yaşanan Valverde'nin geleceğine dair yapılan dedikodulara tepki gösterdi.

Onda Cera Radyo'dan El Transistor programında konuşan Iniesta, Valverde'ye gösterilen tepkilerin 'çirkin' boyutlara ulaştığını söyleyerek "Herkes takımın başındaki isme saygı duymalı. Şu anki durumda teknik direktörün zayıflatılmasından başka bir şey yapılmıyor." sözlerini kullandı.

Japonya Ligi'nin tatile girmesiyle soluğu İspanya'da alan Iniesta, eski takım arkadaşı Xavi'nin Katalan ekibinin teknik direktörü olup olmaması ile ilgili iddialara ise, "Zaman gösterir. O zaten Barcelona'da teknik direktörlük yapacak eğitimleri aldı" ifadelerini kullandı.

Japonya'da Vissel Kobe performansına da değinen 36 yaşındaki isim, "2019'da çok keyif alarak futbol oynadım. 2020'de de futbol oynamaya devam etmek istiyorum." sözleriyle ifade etti.

Iniesta, ileride İspanya Milli Takımı ile birlikte jübile yapıp yapmayacağına ilişkin haberlere ise "Çok sevinirdim. Bu biraz görüşmelerle kesinleşecek bir konu. Ben çok isterim" diyerek açıklamalarını noktaladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator