Geri
İleri  

Hasan Ali ve F.Bahçe için açıklama!

Fenerbahçe'nin Kayserispor'dan Hasan Ali Kaldırım ile anlaştığı iddiaları üzerine sarı kırmızılı kulübün Genel Menajeri Süleyman Hurma açıklamada bulundu.

SPORX ÖZEL - Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ın transferi için Kayserispor ile anlaştığı yolunda çıkan iddialara sarı-kırmızılı kulüpten sıcak bir açıklama geldi.
 
Transfer görüşmeleri için yurt dışında bulunan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Hasan Ali Kaldırım'ın transferi için Fenerbahçe ile herhangi bir anlaşmanın bulunmadığını ve bu durumdan haberlerinin olmadığını dile getirdi.
 
Daha önce de Sporx.com'a yaptığı açıklamalarda da Nordin Amrabat ve Hasan Ali Kaldırım'ı kesinlikle bıramayacaklarını ve takımda tutmak istediklerini dile getiren Hurma, daha önceki açıklamalarını destekleyerek, Hasan Ali Kaldırım'ın transferi için Fenerbahçe ile bir anlaşmanın olmadığını ifade etti.
 
Kayserispor'da bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a kadar yükselen Hasan Ali Kaldırım için Fenerbahçe'nin bir süredir girişimlerinin olduğu ve sarı-lacivertli kulübün 3 milyon euro karşılığında bu transferi sonlandıracağı kulislerde konuşuluyordu.
 
Hasan Ali Kaldırım'ın Kayserispor ile olan sözleşmesi 2015 yılında sona eriyor.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Basında çıkan haberlerin ardından ise Kayserispor Kulübü, resmi internet sitesi aracılığı ile açıklamada bulundu. Sarı kırmızılı kulüp açıklamasında"Futbolcumuz Hasan Ali Kaldırım ile ilgili şu anda herhangi  bir kulüple transfer anlaşması yapılmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadelerini kullanarak resmi kanaldan da haberi yalanlamış oldu.


✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator