Geri
İleri  

Gordon Hayward: "Sabır, en doğru kelime"

|| Son güncelleme

Boston Celtics'in yıldızı Gordon Hayward, Boston Globe'a konuştu: "Bu süreç için 'sabır' en doğru kelime."

Boston Celtics'in All-Star forveti Gordon Hayward, geçen sezonu sakat geçirdikten sonra bu sezon hala iyileşme sürecinde olduğunu söyledi.

Boston Globe'tan Gary Washburn'e konuşan Hayward, "Geçen her maçta daha rahat oynuyorum. Sahada takım arkadaşlarımla birlikte sahada bulunmak, herkesin nasıl oynadığını anlamak, herkesin neyi sevdiğini bilmek ve en güçlü yönlerimizi maksimize etmeyle ilgili büyük bir süreç bu." ifadelerini kullandı.

Boston Celtics'in oyununda birçok güçlü yön olduğunu söyleyen Hayward, "Bazen hızlı hücumlara yönelik oynuyoruz, bazen sahada birçok oyun kurabilen oyuncuyla, bazen güçlü kanatlarla, bazense potaya daha rahat bitmeye yönelik beşlerle sahada oluyoruz. Bunları kavramak da zaman alıyor." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Yıldız forvet, "Daha çok sabretmem gerekiyor. Ritmimi bulmaya çalışıyorum. Herkesin benden ne beklediğini, ne oynamam gerektiğini çok iyi biliyorum. Takımıma hangi alanlarda yardımımın dokunacağını da biliyorum. Bu süreç için 'sabır' en doğru kelime." diyerek sözlerini noktaladı.

Gordon Hayward, ilk 5 başladığı 15 maç sonrası sakatlık dönüşü kenardan gelmeyi kabul etmişti. All-Star forvet, aralık aynı %38.1 üçlük ile 11.4 sayı ortalamasıyla noktaladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator